Nieuwsbrief 2

Agenda
De agenda kun je hier nalezen.

Succesvolle start teams Setumup
Het seizoen is inmiddels in volle gang en de teams van Setumup doen goed mee.
Heren 1, heren 2 en dames 2 draaien lekker mee met de teams bovenin. Dames 1 heeft het wat moeilijker na de promotie naar de 2e klasse.Het meidenteam MA1 is ook lekker op dreef en staat momenteel tweede in de poule. Het andere jeugdteam JB1 doet goed mee in de middenmoot.
De recreanten staan op dit moment in de middenmoot en onderaan in de poule, maar er zijn nog heel wat wedstrijden te spelen.

Wedstrijdschema
Hier vind je het actuele wedstrijdschema.Mocht je een keer niet kunnen fluiten of tellen, dan graag onderling ruilen! De spelregels kun je hier nalezen.
Aan het wedstrijdformulier zit een klein briefje geniet (er staat boven: DWF resultaat invoeren), dit formulier wordt gebruikt bij het invoeren van de uitslagen. Graag dit briefje goed invullen en samen met het wedstrijdformulier zsm na de wedstrijd inleveren bij Mirella.

Roomboterletteractie
Vanaf begin november start de roomboterletteractie weer. Van alle seniorenteams wordt verwacht dat zij een aantal straten voor hun rekening nemen. Ook aan de oudste jeugdleden zal gevraagd worden om te helpen bij de verkoop van de roomboterletters. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Joris, Barend of Guus.

Bekercompetitie
Inmiddels is het seizoen in volle gang. Ook de bekercompetitie is gestart. Dames 1 mocht op de tweede trainingsavond meteen aan de bak. Helaas werd de wedstrijd tegen Aspasia DS3 verloren en is dames 1 niet door in de beker.
Heren 1 speelde 2 weken geleden de eerste wedstrijd tegen Inter Rijswijk HS6, zij hadden meer succes en wisten te winnen met 3-1. Op 2 december spelen zij de volgende wedstrijd tegen Gemini- K HS4.
Ook de meiden van MA1 doen dit jaar mee aan de bekercompetitie. Zij spelen hun eerste wedstrijd eveneens op dinsdag 2 december tegen Kalinko MA2.

Ledenvergadering
Op woensdag 8 oktober jl. was de ledenvergadering. Het jaarverslag van de secretaris is hier na te lezen en de notulen van de vergadering vind je hier.

Teamfoto’s
Tijdens de ledenvergadering is gesproken over de website. We zouden het erg leuk vinden als van elk team een foto op de website staat.
Op dit moment staan er op de meeste teampagina’s nog wel groepsfoto’s, maar deze zijn niet altijd meer actueel. Van sommige teams staat er nog helemaal geen foto.
Mochten er wijzigingen in de teams hebben plaatsgevonden of mocht er nog geen foto op de teampagina staan, willen jullie dan zsm zorgen voor een actuele teamfoto voor de website? Jullie mogen deze mailen naar

Handen schudden voor de wedstrijd
In het kader van Fair Play en Veilig Sport Klimaat is er een belangrijke aanvulling op het protocol. Drie minuten voordat de wedstrijd begint schudden alle spelers elkaar de hand. Ook de scheidsrechter(s) kan/kunnen hier aan mee doen door zich, net als de spelers, langs het net op te stellen. Wij hopen dat elk team hieraan zal deelnemen.

Incasso contributie
Op zaterdag 1 november 2014 is de eerste helft van de contributie van dit seizoen geïncasseerd. De incasso voor de tweede helft van de contributie staat gepland op 1 februari 2015.Om de incasso van de contributie zo soepel mogelijk te laten verlopen is het van belang dat er op het met moment van de incasso voldoende saldo op de rekening aanwezig is en dat eventuele wijzigingen in de betaalgegevens tijdig worden gemeld aan de penningmeester.Mochten er nog vragen zijn, dan kunt u contact opnemen met onze penningmeester via

Stratenvolleybaltoernooi
Op zaterdag 7 maart organiseert Setumup het jaarlijkse stratenvolleybaltoernooi.Meer informatie vind je hier. De inschrijving is vanaf heden geopend.Meer info en inschrijven:  Let op: vol=vol.

Minitoernooi
Op zaterdag 4 oktober had Setumup de eer om het eerste minitoernooi van dit seizoen te organiseren. Mede door de inzet van verschillende vrijwilligers van Setumup was het een zeer geslaagde dag.
Hier en hier zijn 2 verslagen van het toernooi te lezen:

Trainer gezocht!
Door het groeiende aantal jeugdleden zijn we op zoek naar een extra trainer die om 19:30 uur de training voor 1 team zou kunnen verzorgen.
Mocht je interesse hebben, dan kun je contact opnemen met Saskia ()

Grote clubactie
Alle loten zijn verkocht! We hadden dit jaar 150 loten ingekocht. Van ieder verkocht lot gaat 2,40 euro naar de clubkas, dus dit is wederom een goed resultaat.Alle jeugdleden hebben wat loten verkocht,  heel fijn. Saskia heeft dit in goede banen geleid.
Zelf heb ik bij de senioren weer de loten verkocht en ik moet zeggen: jullie stonden in de rij en kwamen zelfs naar me toe om loten te kopen.

Allemaal bedankt voor het kopen en de trekking is 27 november. In de volgende nieuwsbrief zal ik melden op welke loten de prijzen zijn gevallen.

Groetjes van Ans