MA1 gaat lekker van start

IMG_26341[1].jpgDit seizoen heb ik de eer om weer training te geven aan de meiden van MA1.
Het team is iets geslonken ten opzichte van vorig jaar, maar de motivatie om te knallen is des te groter geworden.Nu er al verschillende wedstrijden gespeeld zijn, mag er best gezegd worden dat de meiden van MA1 lekker bezig zijn. 10 punten na 4 wedstrijden, en dus een 2e plek in de ranglijst, laat zien dat deze kanjers de smaak te pakken hebben.

De sterke blokkering van Merel, het fanatisme van Amy, de strategische zetten van Arenda, de fantastische verdediging van Karlijn en de afwisselende set-up van Anouk zorgen ervoor dat de tegenstanders de ballen om hun oren krijgen. En “last but not least” zorgt Lindy ervoor dat iedereen in het eigen team op de juiste plek staat en dat de rust in het team bewaard blijft. Kortom, een aantal echte sterspelers bij elkaar. Ze vullen elkaar prima aan.

Ondanks dat de meiden maar met z`n 6-en zijn, wordt er fanatiek getraind om nog sterker te worden. De meiden zijn altijd goed gemutst aanwezig en er wordt flink geoefend met een sterke aanval, een snelle blok en een strakke verdediging. Tussendoor wordt er lekker wat gekletst, want het moet vooral ook leuk en gezellig blijven.

Deze meiden hebben de potentie om hoge ogen te gooien en daar gaan we de komende weken extra aan werken. Aan de actiefoto`s zal het in ieder geval niet liggen!

De komende weken zal MA1 regelmatig een verslag op de website plaatsen om een ieder op de hoogte te houden van de spetterende shows die ze weg geven.

Mocht je het zelf eens met eigen ogen willen zien, kom dan op vrijdag eens in het Spant kijken! Het is zeker de moeite waard.

Hartelijke groet,

Saskia