Nieuwsbrief 4

Agenda
De agenda van de komende tijd vind je hier.

Wie wordt de nieuwe voorzitter?
Ik ben al enige tijd met veel plezier voorzitter van onze vereniging maar na dit seizoen ga ik de voorzittershamer toch overdragen, aangezien wij het voornemen hebben om te gaan verhuizen naar een andere woonplaats in de omgeving van Utrecht.
Wat doet de voorzitter?
De voorzitter vormt samen met de secretaris en de penningmeester het dagelijks bestuur en;

  • is algemeen aanspreekpunt en vertegenwoordiger van de vereniging
  • vertegenwoordigt het bestuur bij prijsuitreikingen, kampioenschappen, officiële gelegenheden en vergaderingen
  • coördineert de activiteiten binnen de vereniging

Verder hebben we binnen het bestuur een whatsap groep waarmee we contact houden als we snel iets willen afstemmen.
De benodigde tijd is gemiddeld ca 1 uur per week.
Voor meer informatie, zie www.setumup.nl of raadpleeg een van de bestuursleden.

Met vriendelijke groet,
Frank.

Jeugdzaken
De afgelopen jaren hebben we helaas geen jeugdafdeling gehad, maar daar kan wel eens verandering in komen! Kim zal zich vanaf nu in gaan zetten om de jeugd in Leimuiden enthousiast te maken voor volleybal. Binnenkort gaat zij met een clubje enthousiaste leden om de tafel zitten om plannen te maken. Kim is bereikbaar via . We zijn heel blij dat Kim dit wil gaan doen.

Recreantentrainer gevraagd voor volgend seizoen.
We hebben 2 recreanten mixteams met een aantal leden die in september zijn begonnen met de starterscursus en ook komend seizoen zijn we van plan te beginnen met een starterscursus. Dat betekent dat we ook behoefte hebben aan een recreantentrainer.
Ben jij of ken jij iemand die daar eventueel belangstelling voor zou hebben neem dan contact op met Merel of een van de andere bestuursleden zodat we dit kunnen bespreken.
Ook jouw ideeën over de opzet van de trainingen of het werven van trainers zijn welkom.

Starterscursus
Ook komend seizoen willen we weer een starterscursus organiseren voor volwassenen. Mogelijk gaan we dit ook voor de jeugd doen. Mocht je iemand kennen die hier mogelijk interesse in heeft, dan kan hij/zij alvast een mail sturen naar . We zullen geïnteresseerden dan op de de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze cursus.

Hulp gevraagd 17 augustus
Op donderdagmiddag 17 augustus zal Setumup een volleybalclinic organiseren voor de jeugd die meedoet aan de VakantieKinderweek. Wil je hierbij helpen? Laat het dan even weten aan Kim.

Nieuwjaarstoernooi
Dinsdag 3 januari konden we voor het eerst sinds 2020 het nieuwe jaar openen met een nieuwjaarmixtoernooi. Op de website kun je een uitgebreid verslag vinden van de geslaagd start van 2023. Kortom het was een geslaagde start van 2023.

‘Oude Knarren Toernooi’ was weer als vanouds
Op 21 februari stonden er weer vier teams in het veld om te strijden voor de ‘Oude Knarren’ titel van het jaar. Na twee coronajaren vonden de aanwezige oud leden en recreanten het ontzettend leuk om elkaar weer eens te spreken. Een verslag van dit toernooi is te lezen op de website.

Spelregeltoets
Een groot aantal van onze leden heeft ooit de spelregeltoets gedaan. Wil je deze ook doen, zodat je wedstrijden kunt fluiten. Hieronder vind je de stappen die je moet nemen om je spelregelbewijs te halen.
• Log in op nevobo.nl of volleybal.nl met een persoonlijk account. (Dus niet het account van je ouders.)
• Controleer of in je persoonlijke informatie je relatiecode is ingevuld/ vraag anders je relatiecode op bij de ledenadministratie en vul die in.
• Log om je spelregelbewijs te halen met je bovenstaande account in op volleybalmasterz.nl. (Let op: soms log je automatisch in omdat je er al eerder geweest ben, controleer of het juiste account (met relatiecode is ingelogd)
• Doorloop de 5 oefenniveau ’s en daarna automatische het laatste niveau = de spelregeltoets
• Wanneer je 16 vragen goed beantwoord hebt in de eindtoets ben je geslaagd en zal de informatie vanuit volleybalmasterz.nl automatisch doorgezet worden naar nevobo.nl.
• Op nevobo.nl kun je bij je diploma’s zien dat je geslaagd bent en je spelregelbewijs downloaden en bij licentie dat je nu mag fluiten.
• De Scheidsrechterscoördinator kan dit ook zien in de lijst met geldige licenties van de scheidsrechters.