‘Oude Knarren Toernooi’ was weer als vanouds

Op 21 februari stonden er weer vier teams in het veld om te strijden voor de ‘Oude Knarren’ titel  van het jaar. Na twee coronajaren vonden de aanwezige oud leden en recreanten het  ontzettend leuk om elkaar weer eens te spreken.

Dat iedereen ouder wordt is wel duidelijk, maar dat de jaartjes bij de oudste deelnemers harder lijken te tellen was ook opvallend.

Op de speeldag waren er helaas nog afzeggingen door corona en iemand die van de fiets was gevallen. Gelukkig waren Eline, Merel en Eveline van Dames 2 bereid om de lege plekken te bezetten.

We startte als van ouds met koffie en wat lekkers van Dikky in de Spantbar. Na het inspelen, werden de zes wedstrijden onder strakke arbitrage gespeeld. De vier Teams onder leiding van Kees, Peter, Enes, en René waren aan elkaar gewaagd. Er werd lekker gespeeld en fel gestreden om de winst. Uiteindelijk was het team van de fanatieke Enes de sterkste van de avond.

Na afloop troffen de spelers elkaar wederom in de Spantbar. Onder het genot van een drankje en een hapje werd er flink bijgepraat. Het was mooi te constateren dat ook de nieuwe recreanten het heel gezellig vonden.

Uit de reacties mag worden geconcludeerd dat het een geslaagd evenement was. Hoogstwaarschijnlijk is er volgend jaar op de eerste dinsdag van februari (6 februari 2023) weer een nieuwe editie van het ‘Oude Knarren Toernooi’.

Hans Vernooij