Nieuwsbrief 5

Agenda
De actuele agenda vind je hier.

Eindstanden 2022-2023
Alle wedstrijden van het seizoen zijn gespeeld en de eindstanden zijn bekend!
Recreanten 2 is geëindigd op de derde plaats in poule C, Recreanten 1 eindigde tevens op de derde plaats in poule B. Heren 1 is zevende geworden in de derde klasse.
De damesteams zijn beide op de vierde plaats geëindigd in hun poule in de derde en tweede klasse!

Afsluiting seizoen 2022-2023
Dinsdag 6 juni sloten we het seizoen traditiegetrouw af met een beachvolleybaltoernooi in de Beach in Aalsmeer.
Er waren dit jaar 6 mixteams van elk 5 mensen die hun volleybal kunsten in de volleybal zandbak mochten laten zien. Het zand blijft wennen maar er werd lekker gespeeld en het was af en toe nog behoorlijk spannend.
Uiteindelijk heeft het team met Barend, Jeroen, Tesja, Annemiek en Sandra W overtuigend de strijd gewonnen.
Na een welverdiende douche was de afsluiting waarbij stilgestaan werd bij het feit dat onze voorloper volleybalvereniging Kickers 69 in 1973 is opgericht en er dus al 50 jaar wordt gevolleybald in Leimuiden.
In verband met 50 jaar volleybal werden in eerste instantie 2 leden in het zonnetje gezet; Piet en Ans werden vanwege hun langdurige lidmaatschap en vele verdiensten voor de vereniging beide benoemd tot erelid van Setumup.
Als verrassing nam Merel daarna het woord met een letterlijk zeer lange speech waarin ze Frank bedankte voor zijn voorzitterschap en ook hij beloond werd met het erelidmaatschap en een mooie bos bloemen.
Het was een zeer geslaagde avond.

Proeftrainingen jeugd
In mei hebben we als vereniging 3 proeftrainingen voor de jeugd verzorgd. Een groep enthousiaste kinderen heeft zo kennis kunnen maken met volleybal. We willen dit graag een vervolg geven in het nieuwe seizoen.

Starterscursus
Ook komend seizoen willen we weer een starterscursus organiseren voor volwassenen. Mogelijk gaan we dit ook voor de jeugd doen. Mocht je iemand kennen die hier mogelijk interesse in heeft, dan kan hij/zij alvast een mail sturen naar . We zullen geïnteresseerden dan op de de hoogte houden van de ontwikkelingen van deze cursus.
Ook zoeken we nog hulp bij het verzorgen van de trainingen. Als je hierbij wilt helpen, laat het dan even weten via .

Fietsen voor je club
Op zondag 25 juni organiseert de Lionsclub Kaag en Braassem weer de “Fiets voor je Club Tocht”.
Vanaf 3 locaties in de Gemeente Kaag en Braassem kan gestart worden voor tochten van 25 km, 50 km en 100 km. In Leimuiden kun je starten vanaf de Kleine Oase tussen 9:00 en 11:00 uur. Ook Setumup doet mee! Meer informatie vind je hier.

Hulp gevraagd 17 augustus
Op donderdagmiddag 17 augustus zal Setumup een volleybalclinic organiseren voor de jeugd die meedoet aan de VakantieKinderweek. Wil je hierbij helpen? Laat het dan even weten aan Kim ().

Seizoensopening 2023-2024
Momenteel zijn de voorbereidingen voor het komend seizoen in volle gang. Meer informatie hierover volgt later.
Op vrijdagavond 15 september willen we graag het seizoen 2023-2024 openen met een toernooitje voor alle senioren. Houd deze datum alvast vrij in de agenda!
Sponsoren gezocht!
We zijn blij met de manier waarop we elke dinsdag en vrijdag met elkaar kunnen volleyballen. Om dit te kunnen blijven voortzetten, en soms wat extra te kunnen doen voor de club, zijn we op zoek naar nieuwe sponsoren. In ruil voor de sponsoring zal een logo op de website, in de nieuwsbrief of mogelijk zelfs de wedstrijdshirts worden geplaatst. Zou je dat leuk vinden, ken je iemand of zou je daar meer over willen weten? Schiet ons dan even aan op de training of na de wedstrijd!
Joris en Barend
Nieuwe bestemming oude wedstrijdshirts
De oude shirts van Setumup hebben een mooi nieuw leven gekregen in Gambia. Ze hebben een tijdje gewacht voordat ze op een schip mochten naar Banjul, via de organisatie “Gambia for you” die elke week containers met hulpgoederen verschepen naar Gambia. Vanaf Banjul zijn ze naar de plek van bestemming gegaan. Ze zijn terecht gekomen bij een voetbalteam aldaar. Zij zullen vanaf nu hun wedstrijden spelen in ons tenue. We zijn blij dat ze op die manier nog weer van pas komen.

Spelregeltoets
Een groot aantal van onze leden heeft ooit de spelregeltoets gedaan. Wil je deze ook doen, zodat je komend seizoen wedstrijden kunt fluiten. Hieronder vind je de stappen die je moet nemen om je spelregelbewijs te halen.
• Log in op nevobo.nl of volleybal.nl met een persoonlijk account. (Dus niet het account van je ouders.)
• Controleer of in je persoonlijke informatie je relatiecode is ingevuld/ vraag anders je relatiecode op bij de ledenadministratie () en vul die in.
• Log om je spelregelbewijs te halen met je bovenstaande account in op volleybalmasterz.nl. (Let op: soms log je automatisch in omdat je er al eerder geweest ben, controleer of het juiste account (met relatiecode is ingelogd)
• Doorloop de 5 oefenniveau ’s en daarna automatische het laatste niveau = de spelregeltoets
• Wanneer je 16 vragen goed beantwoord hebt in de eindtoets ben je geslaagd en zal de informatie vanuit volleybalmasterz.nl automatisch doorgezet worden naar nevobo.nl.
• Op nevobo.nl kun je bij je diploma’s zien dat je geslaagd bent en je spelregelbewijs downloaden en bij licentie dat je nu mag fluiten.
• De Scheidsrechterscoördinator kan dit ook zien in de lijst met geldige licenties van de scheidsrechters.

Afmelden voor de nieuwsbrief kan door een mail te sturen naar